Відома актриса закрутила роман із директором Tinder

Відома актриса Ана де Армас завела стосунки з виконавчим директором Tinder

Кубино-іспанська актриса, зірка фільмів "Дістати ножі" і "Дочка Бога" Ана де Армас почала зустрічатися з Полом Букадакісом, який є виконавчим директором Tinder - популярного додатка для знайомств.

Джерела повідомляють, що знаменитості разом вже кілька місяців, а познайомилися вони через спільних друзів. І судячи з усього, у 37-річного чоловіка серйозні наміри, тому що він вже познайомив актрису зі своєю сім'єю.

Відомо, що Пол Букадакіс живе на два міста - то в Остіні (Техас), то в Санта-Моніці (Каліфорнія), а його кохана знаходиться в Іспанії, де працює над новим фільмів від стримінгової платформи Netflix під назвою "Сіра людина".

До слова, виконавчий директор Tinder, статки якого оцінюються у 17 мільйонів доларів, також захоплюється кінематографом. Він знявся в кількох короткометражних фільмах.


Нагадаємо, що Ана де Армас майже рік перебувала у стосунках із голлівудським актором Беном Аффлеком, але вкінці січня 2021 року пара заявила про своє розставання.

У ЗМІ говорять, що ініціатором розриву стала актриса, кар'єра якої стрімко пішла вгору. І якщо Бен Аффлек довго і важко переживав розрив із коханою, то Ана не опустила руки й пішла у нові стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в ЗМІ ходили чутки про те, що 33-річна кубинська актриса Ана де Армас закрутила роман із колишнім чоловіком моделі Ірини Шейк, голлівудським актором Бредлі Купером. Пара мило спілкувалася на світському вечорі, присвяченому церемонії кінопремії "Золотий глобус". Однак знаменитості своїх романтичних стосунків не підтвердили.