Відома модель зізналася, що більше не може мати дітей

Модель зізналася, що їй подобалося бути вагітною

35-річна модель Кріссі Тайген, яка нещодавно пережила викидень, зізналася, що більше не зможе мати дітей.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує біля дзеркала в сукні бежевого кольору з вирізами на боках. Своє волосся зірка зібрала в пучок і постала перед підписниками без макіяжу. На кадрі видно її кругленький животик і Кріссі зізналася, що кожен раз, коли проходить повз дзеркало і бачить себе, дуже засмучується, адже могла б зараз виношувати свого малюка.

"Мені подобається бути вагітною. Але шкода, що цього більше ніколи не трапиться", - зізналася американська модель.

Кріссі написала, що після перенесеного викидня змінилося її тіло і свідомість. І ще, що вона дуже пишається своїми двома дітьми, який дорослішають з кожним днем. Її пост зібрав понад 3,5 млн лайків, а підписники підтримали знаменитість теплими словами: "Посилаю вам всю любов", "Ти виглядаєш прекрасно", "Спасибі, що поділилися цією складною частиною вашого шляху", "Ви надихаєте дуже багатьох людей своєю чесністю і відвертістю. Величезне спасибі ", - написали фоловери.

Нагадаємо, що в жовтні 2020 року американська модель Кріссі Тайген і її чоловік, співак Джон Ледженд втратили дитину. В кінці вересня зірку госпіталізували з кровотечею і зробили їй два переливання крові, але малюка, на жаль, врятувати не вдалося. Після того, що сталося, Кріссі пережила серйозну депресію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в минулому місяці 39-річна герцогиня Сассекська Меган Маркл вперше зізналася, що цього літа втратила дитину.