Відома співачка помирає від раку: українська артистка підтримала її

Shadu не змогла залишитися осторонь чужої біди.

Співачка Shadu заявила про підтримку онкохворої артистки зі США, діагноз якої, на жаль, невтішний. Стало відомо, що Кет Дженіс при смерті.

В березні 2022 року Кет зверталась до лікарів з виникнення новоутворення на шиї. Американці діагностували саркому, рідкісну хворобу, що визначає групу злоякісних пухлин. Артистка боролась з раком: була операція, хіміотерапія. Влітку їй вдалось на деякий час перемоти захворювання. Але через рік, червні 2023-го, важка хвороба повернулась і вразила легені.

Shadu не залишилась байдужою в цій непростій ситуації. Вона виставила відеоролик в ТікТок, щоб підтримати тяжкохвору співачку.

"Я слухаю цю пісню на повторі, тому що артистка програє свою боротьбу з раком і залишає всі доходи своєму 7-річному синові",- пояснила свою мету співачка.

Прогнози лікарів є невтішними, американці залишилося жити кілька місяців.


"Знаючи тяжку історію, будучи з маленьким сином на руках - це вкрай тяжко. Я хочу, щоб кожен артист зняв у ТікТок відео під цей звук, щоб дитина змогла отримати роялті та мала кошти для існування. Кет, тримайся, надія є завжди. Ми постараємося допомогти", - наголосила Shadu.

Знаючи невтішну правду, Кет Дженіс презентує пісню "Dance You Outta My Head". Кошти, виручені від монетизації вона віддасть 7-річному синові.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в голлівудського актора діагностували рак. У зірки фільмів "Примарний патруль" і "Справа хоробрих" Джеффа Бріджеса виявили онкологічне захворювання. 70-річний актор написав про це на своєму акаунті в Twitter. Знаменитість зізнався, що у нього діагностували лімфому.