Головна Новини Зірки персона Відома українська співачка лікувалася в США від раку: зірка розповіла про симптоми і вартості лікування (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка лікувалася в США від раку: зірка розповіла про симптоми і вартості лікування (ВІДЕО)

Знаменитість розповіла, після якого симптому вона вирішила звернутися в лікарню

3 лютого 2021, 15:45
Поділіться публікацією:








Відома українська співачка лікувалася в США від раку: зірка розповіла про симптоми і вартості лікування (ВІДЕО)

Міка Ньютон лікувалася в США від раку - фото: з відкритих джерел

Українська співачка та актриса Оксана Грицай, яка більш відома усім під псевдонімом Міка Ньютон, в одному з інтерв'ю розповіла про своє лікуванні онкології в США. Деякий час назад співачці діагностували рак яєчника в одній з українських клінік.

Зірка розповіла про те, які симптоми змусили її звернутися в лікарню і пройти обстеження. Перше, на що співачка звернула увагу, це на здуття живота. Спочатку вона все списувала на свою шкідливу звичку пити каву на голодний шлунок, але навіть відмовившись від цього, стан не покращився. У лікарні дівчині зробили УЗД і виявили кісту. Потім Міка здала деякі аналізи, й після цього їй повідомили, що у неї рак яєчника.

Перша її операція пройшла в Україні, а ось всі наступні — вже закордоном. Дівчина зізналася, що більшу частину суми на лікування покрила її страховка. Її вартість, за словами Міки, склала 770 доларів на місяць. Деяку суму їй таки довелося доплачувати, але вона була вже такою  незначною.

На сьогодні стан дівчини вже в нормі. Вона зазначила, що протягом декількох років їй потрібно буде регулярно проходити обстеження. Співачка також заявила, що повернувшись після операції в Україні, вона загорілася ідеєю відкрити в нашій країні фонд допомоги людям, які борються з онкологією.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що артист Бабкін, у якого медики діагностували рідкісне захворювання звернувся до українців напередодні складної операції, а також про те, що 58-річна Демі Мур шокувала своїх фанатів зміною зовнішності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини