Відомі актори, яких не торкнулася "зіркова хвороба"

Опубліковано список голлівудських знаменитостей, які попри мільйонні заробітки ведуть скромний спосіб життя

Зірковий статус здебільшого асоціюється у фанатів із червоною доріжкою, гарними вбраннями, розкішними апартаментами та машинами. Однак не всі знаменитості забувають про ціну грошей. Є й ті, які живуть простим і скромним життям.

Марк Руффало

53-річного американського актора, зірку фільмів "Месники" Марка Руффало обійшла стороною "зіркова хвороба". Він не тринькає грошей і веде досить скромний спосіб життя. Можливо, це якось пов'язано з важкою недугою, в результаті якої він оглух на ліве вухо.


Ештон Катчер і Міла Куніс

Голлівудський актор Ештон Катчер виріс у небагатій родині, як і його дружина Міла Куніс, тому великі гроші їх не зіпсували. Раціональний підхід до витрат у Катчера і його коханої - норма життя. Актори виховують своїх дітей в таких же цінностях.


Кіану Рівз

Не дарма зірку "Матриці" називають "найдобрішим актором Голлівуду". Кіану Рівз абсолютно позбавлений пафосу і живе звичайним скромним життям. Більше того, він витрачає пристойні суми на благодійність.


Сара Мішель Геллар

Актриса і її чоловік віддалилися від Голлівуду і намагаються уникати світських тусовок. Скромний спосіб життя, традиційні цінності у вихованні дітей - норма для них. Сара часто говорила, що демократичні марки одягу їй ближчі і вона завжди в курсі акцій.


Рассел Кроу

Голлівудський актор купив ферму і поїхав із родиною до Австралії, щоб бути трохи далі від суєти та міського шуму. Рассел Кроу багато гуляє, займається господарством і майже не з'являється на світських вечорах.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких акторів не можливо впізнати без гриму.