Головна Новини Зірки персона Відомий голлівудський актор зізнався в алкогольній залежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий голлівудський актор зізнався в алкогольній залежності

Актор зізнався, що активно боровся зі своєю залежністю

18 січня 2021, 00:40 comments1095
Поділіться публікацією:

Відомий голлівудський актор, зірка фільмів "Ліга справедливості" і "Загублена" Бен Аффлек зізнався, що серйозно страждав від алкогольної залежності й проходив курс лікування.

Відомий голлівудський актор зізнався в алкогольній залежності

Бен Аффлек / Фото: Getty Images

В одному зі своїх інтерв'ю він розповів, що відчував пристрасть до алкогольних напоїв і особливо це почуття посилилося під час зйомок супергеройського фільму "Ліга справедливості". Бен Аффлек зізнався, що роль Бетмена в цьому фільмі йому далася нелегко, але він погодився заради своїх дітей, які хотіли бачити батька в ролі супергероя.

"Я зіграв Бетмена, тому що хотів зробити це для своїх дітей ... Я надів цей костюм на день народження мого сина, і це коштувало кожної миті страждань в" Лізі справедливості" ", — зазначив актор.

Бен розповів, що вважає алкогольну залежність своєю "довічною боротьбою". Два роки тому він пройшов курс лікування і зізнався, що в цей важкий період життя його дуже підтримала колишня дружина Дженніфер Гарнер.

Зірка "Ліги справедливості" розповів, що актори, сценаристи та режисери часто страждають якимись залежностями й для Голлівуду це звична справа, але він ніколи не приходив на знімальний майданчик нетверезим, як іноді це робили його колеги. Аффлек зізнався, що пив на самоті й засинав із пляшкою віскі в руках.

Зараз він не вживає алкогольні напої й відчуває себе чудово. За словами актора, процес лікування від залежності був для нього дійсно повчальним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що життя Бена Аффлека почала змінюватися на краще після того, як він закрутив роман з "дівчиною Бонда" Анною де Армас. Їхні стосунки стрімко розвиваються, і за інформацією інсайдерів, пара давно живе разом. Також актор познайомив свою кохану зі своїми дітьми і їм вдалося знайти спільну мову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини