Головна Новини Зірки персона Відомий російський актор став батьком у 90 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський актор став батьком у 90 років

За словами актора, якщо є любов, то немає жодних перешкод для народження дитини

26 січня 2021, 15:54 comments1429
Поділіться публікацією:

90-річний російський актор, відомий завдяки зйомкам у серіалах "Вулиці розбитих ліхтарів" і "Убойная сила" Іван Краско розсекретив, що він знову став батьком. Скоро він одружується зі своєю молодою коханою. Про це пише видання "СтарХіт".

Відомий російський актор став батьком у 90 років

Іван Краско. Фото: starhit.ru

Повідомляється, що у нього 4 грудня народилася дівчинка, яку назвали Дариною. Сам же Краско каже, що для справжньої любові немає ніяких перешкод і відмовок, щоб народити малюка.

Відомо, що другою половинкою знаменитості стала Юлія Кічемасова. У них почалися романтичні стосунки ще тоді, коли актор був одружений на Наталії Шевель.

Жінці зробили процедуру ЕКО (екстракорпорального запліднення), а Іван Краско кілька років тому заморозив свій біологічний матеріал.

Додамо, Іван Краско є радянським і російським актором, народним артистом Росії. Першою його дружиною стала Катерина Іванова. Їхній шлюб тривав чотири роки, а потім вони розлучилися. У колишнього подружжя є спільна дитина — дочка Галина.

Другою обраницею актора стала Кіра Петрова. Вони прожили разом понад 40 років, поки в 1997 році його дружини не стало. У 1957 році у пари народився син, якого звуть Андрій і дочка Юлія.

Третьою дружиною Івана була Наталя Вяль. Пара прожила разом 10 років. У них є два спільних сини — Федір та Іван.

Четверта дружина — Наталія Шевель-Краско, вона молодша за свого чоловіка на 60 років. У 2015 році вони уклали офіційний шлюб, а через 3 роки розлучилися.

Як повідомляло видання "Коментарі", популярні актори вперше стануть батьками. Відомі актори Алісія Вікандер і її чоловік Майкл Фассбендер чекають появи первістка. Про це повідомило видання Metropolitan Magazine.
Крім того, у Твіттері з'явилися "злиті" фотографії Алісії з великим круглим животиком. Ці знімки були зроблені в середині зими — між груднем і січнем. Уже тоді актриса перебувала на останніх термінах вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини