Відомий співак намагався вбити свою дружину

Подробиці інциденту розповіла дружина співака

У документальному фільмі "Дев'ять життів Оззі Осборна", який нещодавно вийшов у прокат, шанувальники зірки дізналися про нього шокуючу правду. Дружина співака Шерон розповіла, що одного разу чоловік намагався її задушити. Таку інформацію надало видання Daily Mail.

Легендарний рок-музикант Оззі Осборн, перебуваючи під дією наркотичних речовин, накинувся на свою дружину після того, як вона поклала дітей спати. Шерон згадує, що зайшла в вітальню і не впізнала свого чоловіка. Він підійшов до неї та сказав: "Ми прийняли рішення, що ти маєш померти".

Після цього знаменитість метнув у дружину стілець і почав її душити. Але Шерон встигла натиснути "тривожну кнопку" і через кілька хвилин до їхнього будинку прибув наряд поліції. Відомому музиканту пред'явили звинувачення в замаху на вбивство.

Шерон зазначила, що жахливий інцидент трапився з ними в 1989 році, й у той момент, коли чоловік її душив, вона переживала за дітей. Дивно, що сам Оззі Осборн, згадуючи події, говорить, що на той момент відчував неймовірний спокій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у музиканта Оззі Осборна діагностували невиліковну хворобу.