Відомий український дизайнер пішов на фронт

Руслан Панчук показався у військовій формі.

Український дизайнер Руслан Панчук приєднався до лав ЗСУ, про що повідомив у своєму Instagram.

Модельєр опублікував фото у військовій формі, яке не супроводив підписом. У коментарях відомі українські особистості, зокрема Ельвіра Гасанова, Джамала, Наталія Каменська, висловили свою підтримку Руслану.

"Руслане, бережіть себе! Ваші золоті руки – це гордість України! Я вами захоплююсь!" – написала одна з прихильниць майстра.

Руслан Панчук здобув популярність після перемоги Джамали на "Євробаченні-2016", коли створив для співачки вишивки на її сценічному костюмі. Він також працював з такими відомими дизайнерами, як Іван Фролов, Артем Климчук, Лілія Літковська, Олеся Кононова.

Окрім цього, Панчук є автором вишивки на сорочці ручної роботи Першої леді України Олени Зеленської, яку вона одягнула на День Незалежності у 2023 році.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український актор пішов на фронт. Знаний в Україні актор Дмитро Сова став бійцем ЗСУ. Коли тільки розпочалось повномасштабне російське вторгнення, актор пішов до військкомату, але йому відповіли, що зателефонують.

Відповідаючи на питання "КП в Україні" Дмитро сказав, що на початку війни був такий кіпіш, що їх з тестем у військкоматі в той час не реєстрували офіційно, але повістки дали. Після того він прийняв рішення стати волонтером.

Актор зазначив, що готувавсь до того, що вирушить на фронт. Він придбав кілька комплектів одягу, бронежилет, каску, камеру GoPro і навіть взяв з собою маленький навчальний fpv-дрон. Дмитро Сова – відомий в нашій країні кіноактор, він грав ролі в серіалах як "Клятва лікаря", "Місце під сонцем", "У минулого в боргу", "Побачити океан" та інших.