Відомий український шоумен розповів, чи йде він на фронт

Анатолій Анатоліч розповів, чи піде він воювати після чотирьох невдалих спроб стати на військовий облік

Шоумен Анатолій Анатоліч повідомив, що докладені ним старання, щоб стати на військовий облік не увінчались успіхом, бо він має пільгу, як багатодітний батько.

При цьому ведучий оприлюднив власну думку щодо мобілізації артистів і заявив, що це таки складне питання, на яке він не може знайти відповідь.

"Це дуже складне питання. Мені важко на нього відповісти. Я не український доброволець і зараз я не підлягаю військовій службі, тому що у мене троє неповнолітніх дітей, тому що б я не говорив, мені скажуть: "Ну тобі легко говорити, тому що ти багатодітний батько і тебе не забирають в армію", - висловивсь шоумен під час ефіру на "Люкс FM".

Також Анатолій Анатоліч повідомив, що увесь час спілкується з українськими військовими і докладає всіх можливих зусиль, щоб їм надати допомогу, ще ноумена залучено до недійних колаборацій з захисниками.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий український телеведучий пішов на фронт. Телеведучий на каналі "Еспресо" Єгор Чечеринда відтепер став у лави Збройних сил України. Про це сам Чечеринда написав в соціальних мережах.

Ще телеведучий повідомив, що зараз служить в званні капітана. Важливо, що відомий український ведучий в 1990-х був журналістом служби новин "Радіо Люкс" в місті Львів. Далі продовжив творчу діяльність в новинах українських каналів СТБ, ICTV, "1+1". В 2011 року був автором і ведучим телепрограми "Окрема думка" на ТВі. Пізніше на цьому ж каналі працював на посаді керівника служби новин, далі ведучим інформаційно-аналітичної програми "Сьогодні про головне". Останнє місце роботи – канал "Еспресо".