Відому блогерку попросили допомогти військовим, але її менеджер попросила гроші

Її менеджер попросила космічну суму за рекламу

В мережах оприлюднили перемовини з менеджером відомої вітчизняної блогерки Альони Венум. Ініціатори звернулись з проханням проанонсувати концертне дійство групи The Hardkiss в місті Лос-Анджелос в соцмережах Венум, проте отримана відповідь "вбила", пише "УНІАН".

Менеджер назвала ціну за рекламу на сторінці блогерки в Instagram – це 900 доларів. Її не збентежила пропозиція, що частина отриманих коштів буде використана на допомогу військовослужбовцям України. Гроші перерахують установі, що організовує протезування поранених українських бійців в Сполучених Штатах.

"Вартість рекламної інтеграції залежить від самого технічного завдання і його кількості. Стандартна вартість двох сторіз 900 доларів, кожна наступна - по 400 доларів", - відповіла менеджера Венум.

До слова, Альона Венум родом з Полтавської області. Вона з'являлась на обкладинках видання для жінок "Ліза", а в 2017 році була ведучою програми "Стиль за 90 секунд" на телеканалі ТНТ.

Власний канал на YouTube Венум зареєструвала в 2015 році. Там було оприлюднене перше відео – макіяж-туторіал, що приніс Альоні популярність в мережах.

Ще ця блогерка зайняла 2 місце серед 30 самих популярних інфлюенсерів нашої країни за версією журналу Forbes.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що скандальна блогерка, яка зрадила Україну, народила четверту дитину в басейні. Опальна 27-річна блогерка Соня Стужук, яка стала зрадницею своєї країни і навіть відреклась від землі, де народилась, стала мамою четвертої дитини. Пологи вона називає швидкими і легкими.