Відростив бороду і схуд: співачка з РФ на фоні інформації про розлучення показала Меладзе в новому іміджі

Альбіна Джанабаєва показала знімок Валерія Меладзе в новому іміджі

Дружина російської зірки Валерія Меладзе, який поки відмовчується про страшну терористичну війну РФ в Україні, виконавиця Альбіна Джанабаєва виклала свіже фото із чоловіком-співаком.

На власній сторінці в соціальних мережах росіянка оприлюднила фотографію, на якій Валерій Меладзе позує з густою бородою, ще він відчутно збавив у вазі.

Меладзе на фото одягнений в сині штани, синю кофту і білий піджак, його дружина одягнула довгу сукню і накидку-халат. Російські зірки позували для портретів.

"Дружній шарж 2024", - підписала фото співачка.

До слова, про зіркове подружжя вже довго подейкують, що вони розлучились, проте Альбіна все більше викладає фото з Меладзе і таким чином не підтверджує плітки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти. Зірковий виконавець Валерій Меладзе тепер знаходиться на відпочинку в Куршевелі. Саме на цьому курорті його "спіймали" представники медіа "Українська правда" і почали ставити питання про війну в Україні.

Але співак злякався висловити свою думку на камеру. Проте представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака питання. В цей час Валерій Шотович відкликав репортера далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер відійшов з ним, при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син виконавця Костянтин намагався прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва - намагалась забрати його від репортерів, також закриваючи собою.