Вікторія Бекхем показала варіант стильного образу на осінь

Вікторія Бекхем відрізняється бездоганним смаком

Відома модельєрка і співачка Вікторія Бекхем, яка разом з чоловіком таємно перехворіла на коронавірус, не перестає дивувати своїм чудовим стилем. На своїй сторінці в Instagram знаменитість продемонструвала модний образ, який підійде для осінньої погоди.

Вікторія опублікувала в соціальній мережі відеоролик, в якому показала подовжений трендовий піджак в клітинку. Цей принт не здає своїх передових позицій, тому може бути актуальним ще не один сезон. Свій образ вона доповнила білою класичною сорочкою і спідницею довжини міді яскраво-фіолетового відтінку. Струнку талію знаменитість підкреслила за допомогою ременя-ланцюжка.

"Родзинкою" образу стали високі чоботи зеленого кольору, які надали її образу більше яскравості та оригінальності. Вікторія продемонструвала, як можна комбінувати речі її бренду, щоб look вийшов модним і сучасним.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 46-річна модельєрка Вікторія Бекхем розповіла, які поради допомагають їй підтримувати красу і здоров'я в хорошому стані.