Віра Брежнєва "засвітилася" на російському телебаченні (ВІДЕО)

Шоу з Брєжнєвою показали по телевізору

На російському ТБ показували програму, де бере участь українська співачка Віра Брежнєва, що з початком повномасштабної війни поїхала до Польщі і звідти підтримує Україну. Мешканців РФ це дуже розізлило, інформують в пропагандистських Telegram-каналах.

"Підкажіть, як це розуміти. Віра Брежнєва на каналі Карусель 19 березня 2023 року. Вона повернулася або віщає нам з Риги?" – звернулись обурені мешканці РФ.

Як виявилось, в ефір поставили програму "На добраніч, малюки" ще з 2019 року. Чому цю програму прийняли рішення показувати тепер - невідомо.

Важливо, що коли почалась війна, зіркову співачку побачили на польських складах гуманітарної допомоги. Брежнєва там розфасовувала і вантажила засоби особистої гігієни і товари першої необхідності для українців, що постраждали від війни.

Восени минулого року співачка підготувала в співпраці з іншою колегою Tayanna нову пісню українською мовою "Вишиванка". Це викликало неоднозначні коментарі в користувачів:одні сказали, те, що зірка одумалась, інші хейтили, бо казали, що співачка "перевзулася".

З'явились чутки, що зірка розлучилася з Костянтином Меладзе через те, що чоловік нібито підтримав диктаторів з Кремля, але офіційного підтвердження цьому нема.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що колишня дружина Меладзе розповіла про його зради з Брежнєвою.Ексдружина відомого продюсера Костянтина Меладзе Яна Сумм розповіла про складний період у своєму житті, коли тоді ще чоловік мав роман з Вірою Брежнєвою. Вона згадала про це під час програми "Наодинці з усіма". Тоді Яна не помилилась, що підозрювала Меладзе в зраді. Здогадки підтвердились, коли вона взяла в руки його телефон.