"Вивчіть російську": український співак зганьбився заявою про Польщу (ВІДЕО)

Соліст українського гурту "Пошлая Молли" розхвалив російську мову

Співак української групи "Пошлая Молли" Кирило Тимошенко, ще відомий як Блідий, сердито охарактеризував польську мову і радить всім вчити російську.

На своїй сторінці в соціальних мережах він оприлюднив відео, де звертається до поляків, щоб вони вивчали "нормальну мову" - російську. Як один з варіантів, Блідий пропонує Польщі повернутись до складу Російської імперії.

"Мене на* бісить польська мова, я не розумію, навіщо говорити на цій уе**нській мові, коли є російська мова. Реально, чуваки, просто вивчіть російську і говорите на нормальній на**й мові", - радить мешканцям Польщі рокер.

До слова, в цей час Кирило Тимошенко здійснює активну концертну діяльність зі своїм гуртом "Пошлая Молли" в Європі. На сцені він ставить синьо-жовтий прапор, але все одно виступає за те, щоб говорити російською мовою.

Український гурт "Пошлая Молли" був створений в Харкові. Він набрав свою популярність в 2017 році. Після того, як цей гурт став впізнаваним , він почав записувати треки з виконавцями з РФ, зокрема, з Елджеєм.

Також гурт неодноразово виступав в РФ, а сам соліст був запрошений на шоу на російському ТБ "Вечірній Ургант".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що популярний український співак виступить на Балі для росіян. За інформацією оглядача українського шоу-бізнесу і пліткаря Богдана Беспалова, виконавець Іван Дорн буде виступати на Балі новорічної ночі, з 31 грудня на 1 січня.

Але тут розкривається один нюанс. Як стверджує Беспалов, на корпоративній вечірці будуть присутні мешканці РФ. Вони вже запустили рекламу з майбутнім виступом Дорна в мережі.

Блогер продовжив, що Іван Дорн не мешкає в Україні, співак не розуміє реальності, того, чим живе країна і не вникає в ті чи інші теми, важливі для мешканців України.