Головна Новини Зірки персона Влад Яма травмувався у прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Влад Яма травмувався у прямому ефірі

Після виступу в шоу "Танці з зірками" Влад Яма одразу відправився в лікарню

16 листопада 2020, 10:40 comments1330
Поділіться публікацією:








Суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма травмувався під час виступу. Про це глядачів повідомив ведучий програми Юрій Горбунов.

Влад Яма травмувався у прямому ефірі

Фото: РБК

Хореограф танцював в номері із солісткою “The Hardkiss” Юлією Саніною та Дмитром Жуком.

Постановку учасники придумали та підготували за ніч. Пара та суддя проекту танцювали ф’южн — мікс кількох різних видів танцю.

Судді та глядачі гідно оцінили постановку. Втім, хореограф Влад Яма травмувався прямо на паркеті. Він не зволікаючи відправився в лікарню.

У своєму Інстаграмі хореограф повідомив, що він травмував палець та заспокоїв всіх своїх шанувальників. Наразі суддя почуває себе добре.

Нагадаємо, що за спиною у хореографа більш як двадцять років досвіду. Він брав участь в проектах "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" і "Модель XL", "Ліга Сміху". Серед нагород у Влада — кубок переможця відкритого чемпіонату Лондона зі спортивних танців серед любителів та друге місце у першому сезоні проекту "Танці з зірками". 


Сайт “Коментарі” також повідомляє, що Світлана Лобода здивувала кардинальною зміною іміджу. Цього разу вона постала перед шанувальниками в ніжному образі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини