Вражено 65 % легенів: ведучу програми "Давай одружимося" госпіталізували в лікарню

За інформацією, стан госпіталізованої Лариси Гузєєвої погіршився

Російська актриса і зіркова телеведуча шоу "Давай одружимося" Лариса Гузєєва у вересні поїхала відпочивати до Криму. Але в ЗМІ з’явилось повідомлення про те, що артистку госпіталізували.

Інформація підтвердилась. Зірка знаходиться на лікуванні в Московському медичному закладі на Комунарці. Комп’ютерна томографія і зданий тест підтвердили в неї коронавірусну хворобу. Про це інформує Telegram-каналу Mash.

За його інформацією, у 62-річної зірки російського телебачення виявили запалення і активізувався процес початкового ушкодження нирок.

Спочатку легені були уражені небагато, тільки на 7 відсотків. Але зараз в перебігу хвороби негативна динаміка. Органи дихання хворої уражені на 65 відсотків.

Лікарі рекомендують відомій пацієнтці біологічно активну терапію з метою зниження імунної відповіді організму на інфекцію. І сподіваються, що недугу вдасться перемогти.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірку серіалу "Моя прекрасна няня" перевели в реанімацію.Самопочуття відомого кіномитця та народного артиста Російської Федерації Валерія Гаркаліна, який захворів на ковід та знаходиться в медичному закладі на лікуванні, раптово погіршилося. Як стверджується в опублікованій інформації, в актора різко понизився рівень сатурації. Ще й найважча стадія пневмонії. Вірусом знищено понад 75 відсотків органів дихання, хоч на початку було 25-50 відсотків. Він дихає за допомогою кисню під тиском, але попри важкий стан залишається при свідомості.Кіномитця, якому виповнилось 67 років, привезли на лікування 2 жовтня. Окрім набутого коронавірусу, в російського артиста наявні хронічні захворювання серця.