Головна Новини Зірки персона «Время и Стекло» випустять для шанувальників свою Instabook
commentss НОВИНИ Всі новини

«Время и Стекло» випустять для шанувальників свою Instabook

Передзамовлення на Instabook вже стартувало

30 вересня 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

«Время и Стекло» випустять для шанувальників свою Instabook

Дорофєєва і Позитив

У березні поточного року учасники групи "Время и Стекло" Надія Дорофєєва та Позитив шокували шанувальників новиною про свій розпад. Артисти вирішили розвиватися сольно і дивувати фанатів своїми новими проєктами. Однак, вони вирішили залишити на пам'ять про себе несподіваний подарунок. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив музичний продюсер групи Потап.

Учасники "Время и Стекло" анонсували вихід унікальної книги, в якій розповідається 10-річна історія існування колективу. У ній фанати зможуть прочитати про злети та падіння групи, а також подивитися фотографії, які раніше ніде не були опубліковані. Це буде новий формат книги — Instabook, де Надія Дорофєєва, Позитив, Потап, Ірина Горова та інші члени команди MOZGI Entertainment поділяться своїми спогадами та емоціями.

Вже стартувало передзамовлення книги з автографами виконавців. Видання вийде напередодні прощального концерту групи "Время и Стекло", який відбудеться в Києві 30 жовтня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в липні 2020 року Дорофєєва та Позитив представили свій останній кліп на пісню "Last dance".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини