"Все по райдеру": український співак показав свій бліндаж на фронті (ФОТО)

Віталій Козловський вже повністю влився в службу ЗСУ

Ще на початку літа український виконавець Віталій Козловський мав на руках повістку з військкомату. Юнак проходив, як і всі, медичну комісію, займався військовою підготовкою, складав присягу і потім був направлений на місце служби.

Зрозуміло, що розташування військової частини, де він захищає свою країну, співак фанатам не показує. Але навіть ця обставина не заважає зірці робити натяк, що він не відсиджується тилу, а відправивсь на лінію фронту.

Свої військові будні Віталій Козловський оприлюднив в соціальних мережах. Так, співак оприлюднив фотографію бліндажа, де йому, виконуючи службові обов'язки, потрібно було бути. На військові, не комфортні умови виконавець відреагував з гумором, і зазначив, що там "все по райдеру".

Ще зірка показала своє нове селфі. Як стверджує чимало коментаторів, після того, як він став в ряди ЗСУ, у Козловського навіть погляд став інший. На фото співак лежить в середині бліндажа і усміхається на камеру. На щоці, під оком, можна розгледіти чи синяк, чи пляму від пилу.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий співак взяв до рук зброю та присягнув на вірність Україні. Віталій Козловський, який був мобілізований у червні і проходив військову підготовку, щойно прийняв присягу на вірність Україні. Відповідним відео він поділився у соціальних мережах. 37-річний виконавець народився 6 березня 1985 року у Львові. У жовтні 2002 він переміг у телепрограмі "Караоке на майдані" у Львові. Саме тоді на всю Україну він виконав пісню "Вона" львівського гурту "Плач Єремії". Згодом він переміг в першому сезоні музичного телепроєкту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці".