Як залізо: друг Зеленського розповів, як він змінився за останній рік

Кошовий зазначив, що Зеленський перестав посміхатися

Один з найкращих друзів українського президента Володимира Зеленського, артист комедійного жанру Євген Кошовий розказав про зміни, які, на його думку, змінили Зеленського за останній рік.

Відповідаючи на питання Олексія Суханова, актор розповів, що на обличчі президента рідко з’являється посмішка.

"Він став міцнішим. Посмішка у нього з обличчя пішла, але почуття гумору він не втратив. Коли листуємось, іноді буває так, що щось напише, і я думаю: "О, ти у формі, брате". Звичайно, складно бачити людину, яка 17 років посміхається і разом з нею ти, а тут тепер інакше..." - розповів комік.

Кошовий стверджує, що з часу повномасштабної російської війни український лідер держави став сильним. Тому слухаючи його звернення, друг Зеленського дотримується думки, що наші співгромадяни вже не будуть відпускати його з президентської посади.

"Він став як залізо. Коли бачиш його інтерв'ю, коли він зустрічається зі світовими лідерами, то бачиш дорослого лідера своєї нації. Думаю, після такого його не відпустять українці. І повернутися в професію загалом буде дуже складно", - підсумував актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що дочка Кошового потрапила у скандал через хамську поведінку і танці під російську музику. Донька гумориста Євгена Кошового є активною в соціальних мережах та встигла довести до обурення її інших користувачів мережі. З 15-річною Варею відбулись зміни, вона зовсім не маленька дівчинка, вона швидко подорослішала. В інтернеті з'являється багато її нових відеороликів. Дівчина знімає їх, супроводжуючи різною музикою, зокрема, й російською. Це замітили користувачі мережі. Вони пишуть, що більше року продовжується війна РФ проти України, слухати пісні російських виконавців не доречно.