Залужний зворушливо привітав дружину з Днем народженя

Посол України в Великобританії Валерій Залужний опублікував фото разом зі своєю дружиною з Лондону

Валерій Залужний розчулив підписників своїм зворушливим привітанням дружини Олени з днем народження. У своєму Facebook-пості він поділився сімейним селфі та несподіваним зізнанням про те, що майже всі їхні фотографії – спільні.

“Переглядаючи наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ . У Тебе, зовсім немає власних фото, за великою рідкістю де тебе знімав я . Це лише декілька знімків де ти виглядаєш зовсім не звично. Лише мільйон фото де ми разом. І так воно і є. Важко навіть уявити як би склалося моє життя без тебе і на скільки важко тобі було завжди бути поруч. Люблю тебе безмежно . Дякую тобі за вс . З Днем народження”, - написав Залужний.

Пара разом уже понад 20 років, виховує двох доньок, які обрали різні професійні шляхи: старша стала військовослужбовицею, а молодша навчається на медика.

Олена працює фінансисткою в "Укргазбанку" і підтримує Валерія в його кар'єрі, попри власні професійні зобов'язання.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний знову з'явився у мережі після довгої перерви, опублікувавши фото з дружиною Оленою Залужною. Знімок, зроблений під час спільного відпочинку в горах, Залужний розмістив на своїй сторінці у Facebook з підписом: "Україна чарівна".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 10 липня колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розпочав роботу на посаді посла України у Великій Британії. Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на інформацію джерела в оточенні ексголовнокомандувача. Згідно з даними ЗМІ, середа, 10 липня, стала першим робочим днем Залужного в Лондоні. Дмитро Кулеба додав, що розуміє підвищений інтерес до цієї теми, але нагадав, що "всіх послів оцінюють однаково: за результатами".