"Запізнився всього на 10 років": зірка "Гаррі Поттера" завів Instagram і показав дочку

За добу на нього підписалося понад 2 млн осіб

Відомий актор Руперт Грінт, який отримав всесвітню популярність завдяки ролі Рона Візлі у фільмах "Гаррі Поттер", вирішив нарешті стати користувачем соціальної мережі Instagram. Знаменитість вже зробив першу публікацію.

Створивши обліковий запис, 32-річний актор опублікував своє перше фото, на якому він сидить разом зі своєю 6-місячною дочкою. Він пожартував над собою, написавши, що з реєстрацією в популярній соцмережі запізнився всього лише на 10 років, але він тут, щоб представити фанатам свою дитину, яку звуть Джи.

За добу на сторінку зірки "Гаррі Поттера" підписалося понад 2 мільйони осіб, які тепло привітали актора. Не утримався від коментаря і його колега по фільму Том Фелтон, який написав, що Руперт приєднався до Instagram якраз вчасно.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Hey Instagram....only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

Публикация от Rupert Grint (@rupertgrint)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Руперт Грінт і його кохана Джорджія Грум вперше стали батьками в травні 2020 року. Актор намагався весь час приховувати своє особисте життя від громадськості, але судячи з усього, тепер готовий ділитися з фанатами деякими моментами свого життя.