Головна Новини Зірки персона Заплутана справа: на співачку Кеті Перрі подала в суд інша Кеті Перрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Заплутана справа: на співачку Кеті Перрі подала в суд інша Кеті Перрі

Адвокати співачки все заперечують

16 листопада 2020, 14:35
Поділіться публікацією:

На популярну співачку Кеті Перрі, яка в кінці серпня 2020 вперше стала мамою, подала в суд її тезка — австралійський дизайнер. Артистку звинуватили в плагіаті.

Заплутана справа: на співачку Кеті Перрі подала в суд інша Кеті Перрі

Кеті Перрі | Axelle/Bauer-Griffin | FilmMagic

Відомо, що співачка крім музичної кар'єри захоплюється й іншими заняттями, зокрема модною індустрією. У неї є власний бренд Katy Perry, який спеціалізується на взутті та аксесуарах. Її товари продаються і на території Австралії. І це турбує дизайнера Кеті Тейлор, яка у 2008 році також відкрила власну справу. Вона продає одяг під брендом Katie Perry (Перрі — її дівоче прізвище). І попри те, що різниця в назвах все ж є, дизайнер подала в суд на співачку, звинувативши її в плагіаті та порушенні прав на товарний знак.

Юристи артистки заперечують цю інформацію, аргументуючи тим, що творчий псевдонім виконавиці був придуманий ще у 2004 році, тобто на 4 роки раніше, ніж дизайнер зареєструвала свій бренд.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна співачка Кеті Перрі приміряла яскраво-помаранчеву сукню від українського бренду T-dress.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини