Роналду 36: цікаві факти з життя футболіста, які здивують

Сьогодні знаменитому футболістові виповнилося 36 років

Сьогодні одному з найвідоміших футболістів світу Кріштіану Роналду виповнилося 36 років. Зоряний форвард належить до числа найбільш успішних, впливових і багатих людей планети. Світ чув про його футбольні досягнення, проте є факти з життя Роналду, які можуть здивувати навіть бувалих фанатів футболу.

Прізвище футболіста не Роналду

Мало хто знає, але повне ім'я портуальского футболіста Кріштіану Роналду душ Сантуш Авейру, де Роналду - не прізвище, а друге ім'я. Спортсмен отримав його на честь президента Рональда Рейгана, шанувальником якого був батько футболіста.

Дитинство в злиднях

Сім'я Кріштіану жила дуже бідно: мати працювала кухарем, а батько садівником. Більш того, футболіст був четвертою дитиною в сім'ї і дітям доводилося ділити одну кімнату на всіх.

Жебрацтво в McDonald's

У віці 11 років спортсмен перебував у футбольному інтернаті і бачив рідних всього лише раз на три місяці. Іноді йому з товаришами не вистачало їжі і хлопцям доводилося шукати будь-які способи, щоб вгамувати голод. Саме тоді Роналду просив їжу у працівників фаст-фуду, а коли розбагатів шукав своїх "рятівників", щоб віддячити.

Роналду виключили зі школи

Португальський футболіст не зміг закінчити навчальний заклад. У 14 років його вигнали зі школи за те, що він кинув стільцем у викладача, зізнавшись, що той його не поважає. До школи Кріштіану так і не повернувся, зосередившись на спорті.

Операція на серці

У 15 років футболісту провели операцію на серці через виявлене захворювання - тахікардію. Кар'єра легендарного футболіста могла закінчитися, так і не розпочавшись. На щастя, операція пройшла успішно, і Роналду повернувся до спорту вже за кілька днів.

Табу на татуювання

На тілі футболіста немає жодного тату, а вся справа в тому, що Роналду є активним донором крові. Одного разу він навіть став обличчям організації Червоного Хреста, знявшись в соціальній рекламі.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що Кріштіану Роналду відповів на питання про завершення кар'єри.