Головна Новини Зірки персона Зірка «Гаррі Поттера» вирішив завершити кар'єру в кіно
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гаррі Поттера» вирішив завершити кар'єру в кіно

Зірка «Гаррі Поттера» зізнався, чим хоче займатися далі

15 січня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Відомий 32-річний актор, зірка фільмів "Гаррі Поттер" Руперт Грінт, у якого в травні 2020 року народилася дочка, вирішив завершити кар'єру в кіно.

Зірка «Гаррі Поттера» вирішив завершити кар'єру в кіно

Руперт Грінт / фото: Getty

Актор зізнався, що давно думав зайнятися іншою сферою діяльності, а поява первістка лише посилила ці почуття. Зараз Руперт Грін намагається максимум вільного часу приділяти своїй коханій Джорджії Грум і їх малятку Уенсдей.

Зірка "Гаррі Поттера" розповів, що йому подобається зніматися в серіалі "Дім з прислугою" і в цілому він відчуває себе комфортно перед камерами, але він сумує за своєю анонімністю, адже світова слава і популярність наздогнали його в зовсім юному віці. На момент зйомок першого фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь" Руперту було 11 років, і йому було складно звикати до статусу публічної людини.

Зараз актор хоче присвятити більше часу своїй родині й захистити її від загальної уваги, тому задумався піти у сферу будівництва. Він любить майструвати різні деталі, ось недавно, наприклад, він зайнявся виробництвом мініатюрних гончарних виробів. Коли його дочка спить, він створює маленькі тарілки, глечики та інші речі.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року актор Руперт Грін вперше зареєструвався у соціальній мережі Instagram і опублікував фото з маленькою дочкою. І йому вдалося всього за 4 години й 1 хвилину зібрати свій перший мільйон фоловерів, побивши тим самим рекорд Дженніфер Еністон і сера Девіда Аттенборо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на днях про завершення акторської кар'єри оголосила голлівудська знаменитість, зірка "Залізної людини" Гвінет Пелтроу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

16 січня 2021, 02:36

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club

Рита

15 січня 2021, 20:55

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини