Головна Новини Зірки персона Зірка "Х-файлів" розійшлася із бойфрендом і познайомила фанатів зі своєю "дівчиною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Х-файлів" розійшлася із бойфрендом і познайомила фанатів зі своєю "дівчиною"

Найімовірніша причина розриву — завантаженість робочих графіків обох артистів

22 грудня 2020, 19:31 comments1030
Поділіться публікацією:

Днями стало відомо про розрив голлівудської акторки Джилліан Андерсон та творця серіалу "Корона" Пітера Моргана. Інформацію з інсайдерських джерел повідомляє журнал People.

Зірка "Х-файлів" розійшлася із бойфрендом і познайомила фанатів зі своєю "дівчиною"

Джилліан Андерсон і Пітер Морган у січні. Фото: GETTY

52-річна зірка серіалів "Секретні матеріали", "Ганнібал" та "Сексуальна освіта" досить оригінально переживає розлучення із екс-бойфрендом. Днями вона розмістила у соцмережах фото, на якому обіймає пухнастого цуцика.

"Знайомтеся, моя нова дівчина Стелла", — йдеться у підписі до світлини.

Новина про розрив Андерсон і Моргана з’явилася в інтернеті ще минулого тижня. Варто зазначити, що парою представники шоу-бізнесу пробули цілих чотири роки — із 2016-го. 

Джилліан Андерсон працювала в одному із проектів Пітера Моргана — серіалі "Корона", що розповідає про членів королівської родини Великобританії. Їй дісталася роль "Залізної Леді" — колишньої прем’єр-міністра країни Маргарет Тетчер.

Утім, навіть робота пліч-о-пліч не змогла врятувати стосунки зіркової пари. Як повідомляє наближене до акторки джерело, Андерсон і Морган розійшлися через "дуже вимогливі графіки". Водночас представники обох сторін відмовилися від офіційних коментарів для преси.

Тим часом прихильники творчості Джилліан Андерсон всіляко раді знайомству із новим домашнім улюбленцем акторки, який, вочевидь, допомагає їй пройти через розрив із коханим. Крім того, що вони активно вітають "поповнення" собачої родини фотографіями власних вихованців, дехто ще й активно цікавиться, як на Стеллу відреагував Нельсон, перший пес Андерсон. Дехто навіть просить показати спільне фото собак, аби переконатися, що всі живуть в мирі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Том Круз закрутив роман із молодшою на 20 років акторкою.

Також на порталі можна дізнатися, як соцмережі відреагували на порушення карантинних правил королівською парою Вільяма та Кейт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини