Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу «Клон» здивувала шанувальників зовнішнім виглядом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу «Клон» здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Зірка опублікувала в мережі яскраве фото

21 вересня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

44-річна актриса, зірка популярного серіалу "Клон" Джованна Антонеллі любить радувати підписників новими яскравими фотографіями. Нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, здивувавши своєю красою і молодим виглядом.

Зірка серіалу «Клон» здивувала шанувальників зовнішнім виглядом

Джованна Антонеллі

Зірка "Клона" позує в білій напівпрозорій блузі з відвертим вирізом. Свій образ вона підкреслила гарною укладкою, ніжним макіяжем і аксесуарами. Виглядає актриса дуже елегантно, стильно і свіжо. Свій пост вона супроводила цитатою письменника Стівена Кінга: "Ви можете, ви повинні, і, якщо ви досить сміливі, щоб почати, ви це зробите".

Фотографія знаменитості за добу зібрала понад 60 тисяч лайків і захоплені коментарі фанатів, які відзначили, що Джованна для своїх років виглядає дуже молодо і з кожним днем стає все красивішою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома російська виконавиця Макsим шокувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом на церемонії нагородження музичної премії "Золотий грамофон". Фанати помітили, що знаменитості було важко пересуватися по сцені, а на її обличчі був набряк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини