Зірка серіалу "Папік" захворіла на коронавірус

Коли зірка «Папіка» з'явиться на паркеті поки невідомо

Українська актриса і співачка, зірка телесеріалу "Папік" Дар'я Петрожицька повинна була виступити зі своїм партнером Ігорем Голуненко в новому сезоні телешоу "Танці з зірками", прем'єра якого відбулася сьогодні, 30 серпня. Але знаменитості захворіли на коронавірус і не зможуть виступити на паркеті. Про це повідомив ведучий програми Юрій Горбунов в прямому ефірі, передає ТСН.

Відзначається, що зірка "Папіка" та її партнер мали сьогодні станцювати джайв, але перебувають вдома, в умовах самоізоляції. Ведучий зазначив, що в кінці вечора вони вийдуть на відеозв'язок і розкажуть про свій стан, а також дадуть відповідь, коли зможуть повернутися на зйомки "Танців із зірками".

До слова, через коронавірус взяти участь в шоу не змогла ще одна пара. Нещодавно стало відомо, що українська ведуча Ольга Фреймут також заразилася на Covid-19. Позитивний тест отримав і її партнер Ілля Падзіна.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на коронавірус також захворів музикант Сергій Бабкін і його дружина Сніжана. Знаменитості не знають, де могли підхопити вірус і закликали всіх дотримуватися заходів безпеки.