Головна Новини Зірки персона Зірка "Сватів" вперше показала, якою була під час вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Сватів" вперше показала, якою була під час вагітності

Знаменитість ретельно приховує своє особисте життя і рідко публікує подібні кадри

27 січня 2021, 20:27
Поділіться публікацією:

Українська актриса, зірка серіалу "Свати" 26-річна Анна Кошмал опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах зворушливий знімок, зроблений ще під час вагітності. Це перші фото того часу, які актриса показала своїм шанувальникам.

Зірка "Сватів" вперше показала, якою була під час вагітності

Анна Кошмал. Фото: cutinsight

Відомо, що Анна не любить розповідати про своє особисте життя, тому вона ретельно приховує його, не викладаючи в Мережу сімейні кадри.

У 2017 році знаменитість вийшла заміж, а 28 червня 2018 року в них з чоловіком народився малюк. І ось нарешті настав той день, коли Кошмал вирішила показати, якою була під час своєї вагітності.

На першій фотографії вона позує в спортивному одязі. За її словами, тоді вона поправилась на 18 кілограмів. Зараз же актриса веган, тому зайва вага після пологів зникла досить легко.

На другій — актриса позує в довгому жіночому вбранні, яке добре підкреслює її кругленький животик. Цю фотографію вона підписала словами, що материнство — найкраще, що може статися в житті жінки.

Зірка ”Сватів” вперше показала, якою була під час вагітності - фото 2
Зірка ”Сватів” вперше показала, якою була під час вагітності - фото 3

Додамо, Анна Кошмал є відомою актрисою. Популярність і любов глядачів прийшла до неї після зйомок в п'ятому і шостому сезонах телесеріалу "Свати".

Як повідомляло видання "Коментарі", зірка "Сватів" вперше показала свого чоловіка. Українська актриса Анна Кошмал, яка стала відомою після того, як зіграла одну з головних ролей в комедійному серіалі "Свати", підготувала для своїх фанатів приємний сюрприз. Так, зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальних мережах спільне фото з чоловіком, якого вона раніше ретельно приховувала від громадськості.
Відповідну фотографію Кошмал розмістила у своєму Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини