Зірка "Титаніка" на зйомках побила рекорд Тома Круза

Зірка дуже пишається своїм досягненням

45-річна актриса Кейт Вінслет, відома глядачам за роллю Рози у фільмі "Титанік", встановила "підводний" рекорд під час зйомок другої частини "Аватара", перевершивши свого колегу Тома Круза.

Знаменитість в очікуваному кінофільмі зіграє представницю народу На'ві, чиє плем'я може довгий час перебувати під водою й опускається на дно океану. Для того, щоб зіграти цю роль, Кейт довелося не на жарт потрудитися. Протягом місяця вона посилено тренувалася, щоб відіграти сцени під водою і затримала подих на 7 хвилин і 14 секунд, побивши рекорд голлівудського актора Тома Круза, який під час зйомок бойовика затримував дихання на 6 хвилин.

Актриса зізналася, що їй було страшно і дуже важко, тому що вона йшла по дні басейна з великими крилами. Але все пройшло успішно і зараз Кейт дуже пишається собою і тим, що у неї є можливість кожен раз вчитися чомусь новому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці вересня 2020 року зйомки фентезійного фільму "Аватар 2" були завершені, тепер фільм будуть монтувати.