Головна Новини Зірки скандал Американський репер оголошений в розшук за вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський репер оголошений в розшук за вбивство

За інформацію про місцезнаходження репера пообіцяли нагороду

13 січня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

29-річного репера Рейшона Беннетта, більш відомого як YFN Lucci розшукує поліція Атланти. Його звинувачують у вбивстві, участі у вуличних злочинних діях і зберіганні вогнепальної зброї.

Американський репер оголошений в розшук за вбивство

YFN Lucci (фото з відкритих джерел)

Днями відомого виконавця оголосили в розшук і за будь-яку інформацію про його місцезнаходження пообіцяли винагороду в розмірі 5 тисяч доларів. Повідомляється, що репер вистрілив в голову 28-річному Джеймсу Адамсу, а іншого чоловіка поранив у живіт, але він вижив і вказав за артиста. Інцидент стався на південному заході Атланти. Крім звинувачення в стрільбі, YFN Lucci підозрюють в участі в злочинних вуличних бандах і незаконному зберіганні вогнепальної зброї.

Відомо, що у 29-річного виконавця ще недавно все було добре, він був одним з кращих реперів свого міста, а у 2016 році став одним з 5 проривних хіп-хоп артистів, за версією журналу Forbes. Два роки тому YFN Lucci випустив свій перший студійний альбом під назвою Ray Ray From Summerhill, в якому було безліч хітів з іншими популярними виконавцями. У кар'єрі молодого чоловіка були й інші злети, але в якийсь момент щось пішло не так, і все закінчилося криміналом.

Нагадаємо, в кінці листопада американського репера Ліл Яса застрелили, коли він повертався додому після запису нової пісні. Друзі виконавця заявили, що у нього не було ворогів, тому вони не уявляють, хто міг таке зробити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 19-річного американського репера Tеймора Тревона Макінтайр посадили на 55 років за вбивство. Хлопця визнали винним у вбивстві та трьох випадках грабежу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини