Головна Новини Зірки скандал Дарина Петрожицька розповіла про смерть дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

Дарина Петрожицька розповіла про смерть дитини

Відома українська співачка і актриса Дарина Петрожицька розповіла, як втратила дитину в 20 років

15 лютого 2021, 22:14 comments1420
Поділіться публікацією:

Зірка серіалу "Папік", учасниця шоу "Голос країни" та "Танці з зірками" Дарина Петрожицька поділилася особистою трагедією. Відома українська співачка і актриса розповіла, як втратила дитину в 20 років. Про свої переживання Дарина дала відверте інтерв'ю в інтерв'ю Маші Єфросиніної.

Дарина Петрожицька розповіла про смерть дитини

Дарина Петрожіцька - фото з відкритих джерел

За словами артистки, вона до цього часу не може прийти в себе від горя, яке пережила кілька років тому. Як розповіла Дарина Петрожицька, в 20 років вона завагітніла від свого партнера Олексія, який пізніше став її чоловіком.

Дізнавшись радісну новину, пара почала готуватися до весілля і появи в будинку нового члена сім'ї. Але мріям не судилося збутися — та 3 місяці вагітності у артистки стався викидиш. В той день Дарина Петрожицька поїхала в гості до мами в Чернігів. Увечері вона відчула себе погано, довелося викликати швидку і терміново госпіталізувати артистку. У лікарні у неї почалася кровотеча. Лікарі виявилися безсилі і Дарина Петрожицька втратила дитину.

Нагадаємо, 30 січня в результаті нещасного випадку в Греції загинула відома шведська співачка і музикант SOPHIE. Артистка померла у віці 34 років. SOPHIE відома в музичній тусовці, як Трансгендерна виконавиця і композитор. Стиль її композицій в поп-стилі називають гіперкінетичним і сюрреалістичним. Свого часу співачка співпрацювала з самої Мадонною.

Особливих деталей смерті Софі Ксеон (повне ім'я виконавиці — ред.) Не розкривають, відомо лише, що стався нещасний випадок. За повідомленням звукозаписної студії Transgressive Records, Софі хотіла поспостерігати за повним місяцем, але посковзнулася і впала. На момент загибелі виконавиця перебувала в Афінах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини