Фітоняшка Теммі Хемброу показала, як зробити ідеальні сідниці

27-річна австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу активно займається сторінкою в соціальній мережі

Популярна фітнес-тренер Теммі Хемброу продовжує всіх мотивувати займатися спортом. За нею люблять спостерігати не тільки фанати спорту, а й прості люди, які обожнюють здоровий і активний спосіб життя. На цей раз блондинка показала шматочок зі своїх тренувань.

27-річна австралійська фітнес-модель Теммі Хемброу активно займається сторінкою в соціальній мережі Інстаграм, де за нею стежать понад 12 мільйонів передплатників. Річ у тому, що дівчина не тільки сама вважає за краще здоровий спосіб життя, а й надихає інших почати працювати над своєю фігурою і за допомогою тренувань і здорового харчування покращувати самопочуття. До того ж красуня регулярно ділиться з шанувальниками кадрами зі своїх звичайних буднів.

Нещодавно вона знову вирішила розвіяти всі підозри про те, що її фігура - результат фотошопу, а не тренувань. Тому блондинка зняла серію коротких відео, на яких показує, які вправи робить в спортзалі, щоб отримати стрункі ноги та ідеальні сідниці. І на це можна дивитися вічність, а ще отримати мотивацію таки ввести у своє життя спорт.

Нагадаємо, відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель знялася повністю без одягу. Так, популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже десятитисячної армії шанувальників черговими відвертими знімками. Красуня наочно продемонструвала, навіщо ходить в спортзал, без сорому повністю роздягнувшись перед фотографом. Пишні груди зірка мережі прикрила рукою. Однак сталевий прес і ідеальні форми звели з розуму передплатників Ніколь. Красуня завжди не соромилася блиснути своєю красою, на цей раз майстерність фотографа перевершило всі очікування - дівчина на знімках виглядає дуже природно і по-спортивному.