Головна Новини Зірки скандал Forbes позбавив модель Кайлі Дженнер статусу мільярдера
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes позбавив модель Кайлі Дженнер статусу мільярдера

Виявилося, що бізнес Кайлі Дженнер не такий вже й успішний

29 травня 2020, 21:20 comments1597
Поділіться публікацією:

22-річна зірка Кайлі Дженнер попала в неприємний скандал. Авторитетне американське видання Forbes позбавило модель статусу "наймолодшого мільярдера". Про це повідомляється на сайті журналу.

Forbes позбавив модель Кайлі Дженнер статусу мільярдера

У березні минулого року Forbes включив Кайлі Дженнер в рейтинг мільярдерів, які заробили свій капітал власними силами. На той момент моделі був 21 рік, тому вона і стала "наймолодшою" у престижному списку.

Але дані, які нещодавно надала косметична компанія Coty, говорять про те, що заробіток американської зірки становить менше 900 млн доларів. При тому, що 340 млн доларів бізнесвумен отримала від продажу 51% свого бренду Kylie Cosmetics виробнику косметичних продуктів Coty. Документи, оприлюднені в ході операції, підтвердили, що бізнес 22-річний моделі не такий вже й успішний, як вона стверджувала.

Знаменитості за кілька років вдалося переконати ЗМІ і громадськість у тому, що її власний бренд приносить величезний дохід. Але продажі її косметики впали більш ніж на 60%. Експерти впевнені, що компанія не могла так швидко втратити свої позиції на ринку і припустили, що бізнес моделі зовсім і не був такий успішний, як вона стверджувала, а цифри надані нею, були помилковими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що модель Кайлі Дженнер продемонструвала, яким повинен бути манікюр влітку 2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини