Голлівудський актор сказав, що готовий померти за Путіна

Стівен Сігал підтримує російську агресію у своєму документальному фільмі

Голлівудський актор та режисер Стівен Сігал знову зробив гучну заяву, підтримуючи Росію та її агресію. Він повідомив, що готовий приєднатися до російської армії, щоб боротися проти України. Ці слова пролунали в його документальному фільмі "В ім'я справедливості", який активно поширюється на російські пропагандистські медіа.

Сігал також розповів, що надіслав листа президенту Росії Володимиру Путіну, в якому висловив своє бажання воювати на боці російських військ. Він зазначив, що готовий піти на фронт та боротися за інтереси Росії. Актор заявив, що якщо знадобиться, він навіть готовий пожертвувати своїм життям заради Путіна.

"Наступного дня я написав листа і переконався, що він з великою ймовірністю дійде до президента. І в листі я написав йому, що тепер ми побачимо, хто наші справжні співвітчизники, хто наші друзі і хто наші вороги. Я буду на боці свого президента і боротимуся на боці свого президента", - сказав путініст.

Сігал став відомий завдяки ролям у бойовиках 80-х і 90-х років, таких як "Виклик" та "Над законом". Він довгий час стверджував, що всі ці фільми нібито ґрунтуються на його особистих історіях та досвіді, і навіть розповідав, що в минулому був бійцем спецпідрозділу ЦРУ. Однак журналістські розслідування показали, що його заяви про подвиги і військові досягнення — це лише вигадка.

Насправді єдиним справжнім досягненням Сігала є чорний пояс з айкідо, який він отримав за популяризацію цього бойового мистецтва.