Колишня українська співачка офіційно назвала Росію своєю новою батьківщиною

Таїсія Повалій закликає підтримувати російську армію

Колись відома українська співачка Таїсія Повалій, яка тепер мешкає в Росії, вкотре зробила скандальну заяву, підтримуючи дії російської армії проти України. В інтерв'ю російським ЗМІ вона назвала Росію своєю батьківщиною, висловлюючи підтримку військам, які, за її словами, захищають її від неіснуючих загроз.

За словами Повалій, її "серце на фронті" з окупаційними військами, що є жахливим зрадництвом для багатьох українців. Захищаючи свої позиції, вона закликала своїх слухачів "радіти життю" і "морально підтримувати хлопців на фронті".

"Треба жити, радіти життю. І своєю радістю допомагати хлопцям, які на фронті. Ми повинні їх підтримувати всіляко. Хто не може матеріально - морально. Я, природно, душею і серцем із хлопцями, які мене захищають, які захищають батьківщину", – видала путіністка.

Повалій вже неодноразово висловлювала свої проросійські позиції публічно, називаючи російське вторгнення в Україну "порятунком". Вона заявляє, що російська армія захищає її, ігноруючи масштабні жертви серед цивільного населення України та руйнування країни.

Наразі Таїсія Повалій відрізала всі зв'язки з Україною, ставши громадянкою РФ і регулярно висловлюючи підтримку діям Кремля. Вона навіть заявила, що її родичі в Україні "одурманені", але вона вірить, що з часом вони "змінять свою думку".

Читайте також на порталі “Коментарі” - Таїсія Повалій, відома путіністка, знову опинилася у центрі скандалу через свої проросійські висловлювання. В останньому інтерв'ю на білоруському телеканалі вона заявила, що давно підтримує Росію та вважає дії РФ в Україні "порятунком".