Головна Новини Зірки скандал Мадонну оштрафували в Росії на $1 млн за пропаганду ЛГБТ
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонну оштрафували в Росії на $1 млн за пропаганду ЛГБТ

Під час свого яскравого виступу в Санкт-Петербурзі в 2012 році Мадонна виступила з промовою на підтримку ЛГБТ-спільноти

22 липня 2020, 04:18 comments1124
Поділіться публікацією:

Мадонну оштрафували в Росії на $1 млн за пропаганду ЛГБТ

Культова американська співачка Мадонна згадала, як у Росії її оштрафували на $1 млн за промову, яку вона виголосила під час свого концертного туру в Санкт-Петербурзі в 2012 році, на захист сексуальних меншин. Уривок виступу знаменитість опублікувала на своїй сторінці Instagram.

“Я тут, щоб сказати, що ЛГБТ спільнота, як тут, так і по всьому світу, мають однакові права на гідне звернення, повага, терпимість, співчуття і любов. Ви згодні?", — заявила тоді Мадонна зі сцени, що викликало справжній фурор і ЗМІ довго обговорювали це скандальний виступ.

У свою чергу, правоохоронні органи прийняли рішення оштрафувати співачку на велику суму за пропаганду гомосексуалізму, але Мадонна так і не заплатила цю суму в російську скарбницю.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що платформа YouTube видалила ролик, в якому рекламуються поправки в Конституцію РФ як протидія тотальним одностатевих стосунків у Європі.

Під час перегляду глядачі спостерігають невеликий епізод, де гомосексуальна пара, під час усиновлення хлопчика в інтернаті, пропонує дитині надіти дівоче плаття. У відповідь хлопчик плаче і намагається втекти, а на екрані з'являється напис: "Таку Росію ти хочеш?".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини