Напад на відомого блогера: у Полтаві до шиї чоловіка приставили пістолет та запитали про погляди на ЗСУ

Ніколас Карма став жертвою нападу озброєного чоловіка у Полтаві.

Відомий український блогер Ніколас Карма, заявив, що став жертвою нападу під час зйомок у Полтаві. 5 жовтня, під час роботи над черговим відео з рубрики "Скільки коштує ваш лук?", невідомий чоловік приставив до шиї Карми пістолет, що спричинило серйозний конфлікт. Про цей інцидент блогер розповів у відео в Instagram.

За словами Ніколаса Карми, конфлікт розгорівся під час спілкування з жителями Полтави, коли він знімав відео про ціну одягу місцевих жителів. Група чоловіків, яка перебувала неподалік, спершу критично висловлювалася про зйомки, а після їх завершення вони підійшли до блогера та почали запитувати його думку про Збройні сили України.

"Мовчу. Вони далі знімають мене та оператора. Я сказав свою позицію, що кожен повинен бути в армії або для армії. Їм цього було мало", – розповів Ніколас Карма.

За словами блогера, оператор якраз перепідключав своє обладнання, тому початок конфлікту залишився поза кадром, як і напад чоловіка з пістолетом.

"Коли я підійшов до цієї людини й попросив показати обличчя, бо він його сховав, його друг підбіг до мене ззаду й приставив мені пістолет до шиї. Також він приставив пістолет очевидцям, які там були. Я цих людей не знаю, вони просто це все спостерігали", – поскаржився блогер.

Попри серйозність ситуації, Ніколас Карма не повідомив, чи було подано заяву до поліції або як саме закінчився інцидент. Цей випадок викликав обурення в соцмережах, а шанувальники блогера висловили підтримку й закликали до проведення ретельного розслідування.

Як повідомляв портал "Коментарі", це не перший випадок, коли на блогера здійснюють напад. Подібний інцидент з Ніколосом Кармою стався у травні цього року у Льові.

Також "Коментарі" писали про українського блогера, який вперше прокоментував свою втечу за кордон.