Головна Новини Зірки скандал Наталя Могилевська вийшла в світ в парі з відомим багатієм
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталя Могилевська вийшла в світ в парі з відомим багатієм

Останнім часом українській співачці Наталі Могилевській приписують роман з власником кількох столичних бутиків, мільйонером Олегом Рижовим

18 лютого 2021, 06:00 comments1747
Поділіться публікацією:

Артистка довгий час запевняла шанувальників, що український бізнесмен Олег Рижов — не більше ніж друг. Однак почуття взяли гору — пара не приховувала своїх емоцій перед камерами. Як повідомляє Plitkar, все світські заходи Могилевська відвідувала без пари, але ось недавно все ж вирішила вийти у світ з чоловіком.

Наталя Могилевська вийшла в світ в парі з відомим багатієм

Наталя Могилевська, фото - з відкритих джерел

Відома співачка і продюсер Наталя Могилевська з'явилася на світському заході в Києві під руку з бізнесменом Олегом Рижовим. Могилевська відкрито фліртувала з Рижовим і навіть поцілувалася на виході з будівлі.

Також на особистій сторінці в соціальній мережі співачка розмістила кілька Сторіс, в яких показала, як щаслива в компанії Рижова. Парочка разом позувала фотографам і навіть гаряче поцілувалася перед камерами. Інтернет-спільнота тут же заговорило про майбутнє весілля та офіційне підтвердження роману, який пара довгий час приховувала.

Нагадаємо, зірка порно індустрії Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, розповіла всьому світу про подробиці свого інтимного зв'язку з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті. Після цього вона буквально почала ненавидіти себе, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. До того ж, як вона стверджує, тривав секс лічені хвилини. Але навіть цього їй вистачило, щоб випробувати відразу до себе і до всього того, що сталося. За словами Сторми, це сталося в далекому 2006 році. Тоді вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу. Однак далі події стали розвиватися зовсім по-іншому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://plitkar.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини