Головна Новини Зірки скандал Неабиякий скандал: "95-й квартал" звинуватили у плагіаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Неабиякий скандал: "95-й квартал" звинуватили у плагіаті

Популярні гумористи з "Дизель Шоу" викрили своїх головних конкурентів "95-й квартал" в крадіжці номеру п'ятирічної давнини

14 червня 2020, 17:57 comments2826
Поділіться публікацією:

Колектив популярною в Україні гумористичної передачі "Дизель Шоу" звинуватили своїх конкурентів "95-й квартал" у виконанні їх номери без зазначення справжнього авторства. Про це сценаристи програми написали на своїй сторінці в Facebook.

Неабиякий скандал: "95-й квартал" звинуватили у плагіаті

Так, в "Дизель Шоу" опублікували уривок зі свого номера, який вони вперше показали в 2015 році, а в одному з останніх випусків 2020 року він був практично під копірку виконаний артистами "95-го кварталу".

"І тепер сценарії можна не вигадувати, а просто перезнімати чужі номери. Приємно, що нас вже вважають "живими класиками", але авторське право в нашій країні ніхто не відміняв. Або ми чогось не знаємо?!", — позначили автори програми.

Цікаво, що далеко не всі підписники гумористів підтримали їх в такому викритті. Ряд коментарів були спрямовані проти самих "Дизелів", мовляв, вони порушили етичні норми і замість того, щоб спочатку з'ясувати стосунки з колегами по цеху, відразу зрадили публічного розголосу свої претензії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що це вже не перший скандал, в який потрапляє популярне шоу "95-й квартал": у жовтні трупа виконала музичний номер з народним ансамблем ім. Р. Мотузки, де висміяли пожежа в заміському будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини