Головна Новини Зірки скандал Netflix видалив всі фільми з Джонні Деппом
commentss НОВИНИ Всі новини

Netflix видалив всі фільми з Джонні Деппом

Доступ до проектів за участю Джонні Деппа на Netflix є у жителів різних країн, крім США

27 грудня 2020, 23:26 comments1499
Поділіться публікацією:

Американський Netflix прибрав з вільного доступу всі проекти, в яких бере участь актор Джонні Депп. Про це повідомляє The Geek Buzz.

Netflix видалив всі фільми з Джонні Деппом

Джонні Депп. Фото: ANDREAS RENTZ/GETTY IMAGES FOR ZFF

За інформацією видання, попри те, що офіційної заяви від Netflix не було, потоковий гігант, мабуть, видалив всі згадки Джонні Деппа зі своєї американської бібліотеки. Ця новина з'явилася слідом за інформацією про те, що з сайту були видалені всі згадки актора Шайї ЛаБаф після недавніх звинувачень у фізичному, емоційному та психічному насильстві.

На момент написання новини кілька титрів з ЛаБаф все ще були на Netflix. Крім того, згадки Деппа все ще можна отримати на Netflix за межами Сполучених Штатів.

Нагадаємо, Джонні Депп програв гучну справу про наклеп у Великобританії минулого місяця проти The Sun. У своєму рішенні суддя Нікол заявив, що визнає, що Ембер Херд була жертвою постійних і багаторазових нападів Деппа.

Джонні Депп також фігурував в уїдливій статті The Hollywood Reporter на початку цього місяця, в якій кілька голлівудських інсайдерів зображували його монстром.

Відповідно до satista.com станом на третій квартал 2020 року біля Netflix було 195,15 мільйона платних передплатників по всьому світу. Більшість абонентів Netflix базуються в Сполучених Штатах, причому на частку США припадає понад 73 мільйонів загальної глобальної абонентської бази Netflix. Їх навряд чи залякають погрозами бойкоту з боку шанувальників Джонні Деппа.

Раніше "Коментарі" писали, що Джонні Депп залишає франшизу фільму "Фантастичні тварини". Актор більше не зможе зіграти в продовженні циклу фільмів "Фантастичних звірів" після того, як програв суд своїй колишній дружині Ембер Херд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини