"Океан Ельзи" і "Бумбокс" не давали згоди на використання своїх пісень на концерті до Дня Незалежності

На концерті до Дня Незалежності група «Время и стекло» виконали пісню «Вахтерам», яка належить групі «Бумбокс», а «Там, де нас нема» «Океану Ельзи» - Вєрка Сердючка разом з хором

Представники груп "Бумбокс" і "Океан Ельзи" заявили, що не давали дозволу на використання пісень зі свого репертуару на концерті "Пісенна історія сучасної України" до Дня Незалежності. Про це повідомляє "Громадське".

Олексій Согомонов, продюсер "Бумбокса" на питання, чи зверталися до групи з приводу виконання їхніх пісень, відповів: "Ні, звичайно, ніхто не питав".

Про це ж заявила і представник ОЕ Вікторія Хоменко: "Про питання виконання пісні "Океану Ельзи" сьогодні уторм - ні, не давали дозволу! Більш того - навіть не зверталися! "

Представники видання "Громадське" звернулися до прес-секретаря Офісу глави держави з проханням прокоментувати заяви представників груп.

Концерт "Пісенна історія сучасної України" відбувся в рамках святкування чергової річниці України. На ньому група "Время и стекло" виконали пісню "Вахтерам", яка належить групі "Бумбокс", а "Там, де нас нема" "Океану Ельзи" - Вєрка Сердючка спільно з хором.

Як повідомляли раніше "Коментарі", в Києві на День Незалежності замінували метро.