Головна Новини Зірки скандал «Плакала, що грошей немає»: Полякову розкритикували через Мальдіви
commentss НОВИНИ Всі новини

«Плакала, що грошей немає»: Полякову розкритикували через Мальдіви

Полякова вже відповіла на критику в мережі

13 січня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

«Плакала, що грошей немає»: Полякову розкритикували через Мальдіви

Ольга Полякова (фото з відкритих джерел)

Багато українських знаменитостей вирішили перечекати локдаун в Україні за кордоном і вирушили на відпочинок. Співачка Ольга Полякова разом з сім'єю відправилася на Мальдівські острови й вже встигла опублікувати кілька сонячних фотографій. Але несподівано артистка зіткнулася з хвилею хейта.

Одні шанувальники написали в сторону виконавиці масу приємних компліментів, зазначивши, що її фігура просто шикарна і побажали Поляковій хорошого відпочинку. Але знайшлися і ті, хто засудив її за поїздку на Мальдіви, згадавши, як вона протестувала під Кабміном через заборону концертів, скаржачись, що багато артистів сидять без роботи та без грошей.

"А стільки криків було. І грошей немає, і жити нема на що, але тепер на Мальдівах" "Це та, що пікетувала під Кабміном, плакала, що грошей немає, а тепер на Мальдівах", "А на Майдані говорила, що грошей немає", "Плакала, плакала, що немає концертів, і на Мальдіви наплакала", — написали фоловери.

Українська артистка не стала мовчати й відповіла на гнівні коментарі, підкресливши що під Кабміном вона просила не за себе, а відстоювала права менш популярних в країні артистів, які не належать до зірок першого ешелону. Полякова назвала людей, які її критикують злими, зазначивши, що нікого крім себе вони не чують.

Нагадаємо, що Ольга Полякова показала себе "без фотошопу" і розсмішила шанувальників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна артистка Ольга Полякова розповіла, на чому їй довелося економити під час карантину. І в першу чергу, епатажна блондинка відмовляла собі в брендових речах і взуття, адже вони в період локдауна виявилися непотрібними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини