Головна Новини Зірки скандал Prada розірвала контракт з китайською актрисою, дізнавшись про неї шокуючу правду (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Prada розірвала контракт з китайською актрисою, дізнавшись про неї шокуючу правду (ФОТО)

Дівчина втратила роботу через свою неприпустиму поведінку

21 січня 2021, 15:50 comments1080
Поділіться публікацією:

Китайська 29-річна актриса Чжен Шуан виявилася в центрі скандалу після того, як про її життя спливла шокуюча правда. Відразу після того всесвітньо відомий бренд Prada розірвав з нею контракт. Про це повідомляє видання ilymail.

Prada розірвала контракт з китайською актрисою, дізнавшись про неї шокуючу правду (ФОТО)

Актриса Чжен Шуан відмовилася від дітей, яких їй виношували сурогатні матері - фото: з відкритих джерел

Так, за інформацією джерела, популярна китайська актриса була звинувачена своїм колишнім партнером, продюсером Чжаном Хеном, у відмові від двох своїх дітей. Відомо, що їх для дівчини виношували дві сурогатні матері з США. Однак після розставання зі своїм коханим Чжен навіть чути не хотіла про цих дітей.

Знаменитість наказала жінкам зробити аборт, оскільки забирати немовлят вона не збиралася. Але сурогатні матері навідріз відмовилися позбавлятися від дітей. Варто зазначити, що на той момент обидві жінки були на сьомому місяці вагітності. Записи розмови з вимогами актриси також збереглися.

Prada розірвала контракт з китайською актрисою, дізнавшись про неї шокуючу правду (ФОТО) - фото 2

Після того як скандал вийшов за межі сім'ї та про нього дізналися в компанії Prada, амбасадором якої була Чжен, контракт був відразу ж розірваний. У компанії порахували, що після того, що сталося актриса не може залишатися в їх команді.

В результаті сурогатні матері народили двох дітей в США. Їхній батько, він же колишній коханий Чжен, поїхав до дітей і тепер він піклується про них, звинувачуючи дівчину в тому, що вона їх кинула.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що переможниця проекту "Холостяк" Даша Квіткова відверто розповіла в Мережі, як дізналася про свою вагітність, а також сайт повідомляв про те, що стала відома вся правда про відносини Ксенії Мішиной і Олександра Еллерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини