Головна Новини Зірки скандал Притула пояснив, чому не спілкується з Ольгою Фреймут
commentss НОВИНИ Всі новини

Притула пояснив, чому не спілкується з Ольгою Фреймут

Притула розповів, що похитнуло його довіру до ведучої

15 жовтня 2020, 09:55 comments1794
Поділіться публікацією:








Одна з найбільш популярних телевізійних пар Сергій Притула та Ольга Фреймут не спілкуються вже кілька років. Зіркова дружба різко зіпсувалася, коли ведуча вирішила перейти працювати на інший канал, але повністю припинити спілкування з колегою Притула вирішив після одного неприємного інциденту, про який він розповів в програмі "Зе Інтерв'юер ".

Притула пояснив, чому не спілкується з Ольгою Фреймут

Сергій Притула та Ольга Фреймут

Шоумен, а тепер і кандидат в мери Києва Сергій Притула зізнався, що його довіра до Ольги Фреймут похитнулося після того, як вона вирішила перейти на "1+1", хоча за кілька днів до цього, пообіцяла колезі залишитися працювати з ним на "Новому каналі".  Перехід Ольги Фреймут призвів до зупинки зйомок нового сезону телешоу "Хто зверху", яке вона вела разом з Сергієм.

Після цього їхні стосунки трохи зіпсувалися, але остаточно зірки посварилися десь 2,5 роки тому. Коли в Ольги було день народження, Притула зняв відеозвернення, в якому 30 секунд обдаровував її компліментами, а ще 30 секунд — тролив. Це було приватне повідомлення, яке він відправив їй в дірект. Однак телеведуча взяла це відео, вирізала компліментарну частину й опублікувала в соціальній мережі Instagram з  посилом, що "Притула за мною сохне".

Шоумен зізнався, що після такого вчинку колеги зробив свої висновки й вирішив припинити з нею спілкування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які стосунки у Лесі Нікітюк з Сергієм Притулою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини