Росіяни запропонували Джареду Лето дати благодійні концерти на "потреби СВО"

«Ветерани росії» звернулися до американського співака з пропозицією

"Ветерани росії" запропонували Джареду Літо направити кошти з виступів у росії на потреби так званої "СВО". Про це повідомляє пропагандистське видання РІА Новини.

Thirty Seconds to Mars минулого тижня провела концерт у Белграді. Лето, згідно відео, що розповсюджується в соцмережах, був радий присутності російських фанатів і заявив, що "якось, коли всі ці проблеми закінчаться", музиканти відвідають росію.

"Пропонуємо вам розглянути можливість проведення концертів у росії з гуманітарною місією", - йдеться у зверненні руху, який має РІА Новини.

На думку "Ветеранів росії", кошти могли б піти на закупівлю дронів, спорядження та іншого необхідного обладнання для окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Американський співак та фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето заявив про бажання виступити в Києві. Однак крім виступу в Україні, він поїде у росію, де буде тусуватись та веселитись.

Під час виступу у Сербії Джаред Лето запитав, чи багато тут слухачів з росії, на що публіка відповіла гучними вигуками. Далі співак назвав війну в Україні "проблемою" та заявив, що після її закінчення приїде з концертами у росію.

"Я відчув навколо багато російської енергії. І ось що я вам скажу: одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на батьківщині. Ми повернемося в Сербію, ми поїдемо в Санкт-Петербург, Москву", — сказав співак.

Далі Джаред Лето згадав і про Україну, додавши, що збирається "веселитись і тусуватися з усіма". "Ми збираємося заскочити до Києва. Ми збираємося веселитись і потуситися з усіма, добре? Так і повинно бути!", — наголосив американський співак.

Нагадаємо, МЗС України відреагувало на скандальні слова Джареда Лето