Головна Новини Зірки скандал Шахраї торгували спермою Ілона Маска: подробиці зухвалої афери в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Шахраї торгували спермою Ілона Маска: подробиці зухвалої афери в США

Ім’я Ілона Маска вкотре спливло у скандальних новинах

8 грудня 2020, 19:53
Поділіться публікацією:

Банк сперми у Південній Філадельфії пропонував клієнткам сперму Ілона Маска, що, звісно, виявилося шахрайством. Про зухвалих підприємців повідомляє bok daily.

Шахраї торгували спермою Ілона Маска: подробиці зухвалої афери в США

Кому дитину від Ілона Маска? Колаж: bok daily

Жертвами аферистів стало близько сотні жінок: як заміжніх, так і самотніх. Після викриття постраждали також і інвестори банка сперми, які вкладали гроші у його функціонування.

На всі питання клієнток шахраї пояснювали, що сперму відомий дослідник здавав ще у студентські роки за додаткові гроші, а весь цей час вона була заморожена. Вони апелювали до того факту, що чимало "хлопців із Ліги Плюща" роблять так, аби потім, у майбутньому, за можливості непогано заробити, продаючи власний біоматеріал.

П’ятдесят жінок, які придбали "сперму Маска", завагітніли та народили дітей. Їхнім батьком є один із працівників фальшивого банку сперми, який влітку 2019-го розповів правду про заклад і якого згодом знайшли мертвим. Одразу після цього інциденту і банк сперми, і клініка, що працювала із пацієнтками, загадково зникли.

За словами постраждалих, "бізнесом" займалася група чоловіків віком від сорока п’яти до сімдесяти років. Клініка функціонувала із 2016 по 2019 рік, і за цей час аферисти встигли добряче набити кишені. Це й не дивно: на чорному ринку один сперматозоїд Ілона Маска оцінюється приблизно в 150 000 доларів.

Утім, дехто із постраждалих жінок вважає, що за краще було б не знати правди.

"Думка про те, що я народила дитину від Ілона Маска, дозволила мені стати щасливою мамою. А тепер я відчуваю образу до власної доньки, і все через цього чоловіка. Я знаю, що він помер, але він зіпсував мені життя", — зізналася одна із матерів-одиначок, яка має трирічну доньку.

Бажання мати дитину від Ілона Маска не дивує, бо у 2020 році йому вдалося стати другим номером у списку найбагатших людей світу. Про це свого часу повідомляли "Коментарі".

Тим часом, про що вже зазначалося на порталі, дівчина Маска разом із подругою позувала голою для фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини