Головна Новини Зірки скандал Співав про незабудку, а попався з гашишем: відомого репера затримали з наркотиками
commentss НОВИНИ Всі новини

Співав про незабудку, а попався з гашишем: відомого репера затримали з наркотиками

Співак до останнього заперечував, що його спіймали з наркотиками

29 січня 2021, 19:05 comments1156
Поділіться публікацією:
















У Білорусі стався медійний скандал — кумира молоді, у якого, до речі, багато шанувальників і в Україні, Тіму Білоруських затримали через наркотики. За повідомленням представників влади, у репера вилучили партію гашишу, яку той зберігав удома. Фото затриманого Білоруських з Мінського РУВС опублікувало видання TUT. BY, посилаючись на Telegram-канал АТН.

Співав про незабудку, а попався з гашишем: відомого репера затримали з наркотиками

Тіму Білоруських затримали з гашишем. Фото із відкритих джерел

Наркотики у репера виявили ще на початку січня. Через кілька днів правоохоронні органи заарештували хлопця, хоча Білоруських дуже скоро і був випущений під заставу. Тривалий час стверджувалося, що Тіма Морозов (справжнє прізвище виконавця — ред.) знаходиться під домашнім арештом.

Всі новини про своє затримання співак безкінечно заперечував. Він публікував "сторіз" в Instagram, де стверджував, що наркотики зло, а всі повідомлення про його арешт — не більше ніж чутки.

Тим часом в ЗМІ все частіше і частіше з'являлася інформація про те, що Білоруських затримали із 2 кілограмами гашишу. Але, згідно з публікацією управління слідчого комітету Республіки Білорусь у м.Мінськ, насправді наркотиків куди менше.

"За даними слідства, вночі 6 січня в приміщенні одного з ігрових клубів в Мінську співробітниками міліції затриманий 22-річний молодий чоловік, при особистому обшуку у якого виявлено небезпечний наркотичний засіб — гашиш, масою 0,4 грама", — повідомляється в заяві правоохоронців.

Також в управлінні додають, що затриманого випустили під заставу, але справу за ч.1 ст. 328 КК Білорусі все ж відкрили. Більш того, в Мережі з'явилися знімки Тими Білоруських у місцевому відділенні наркоконтролю.

Інсайдери повідомляють, що у репера дійсно було вилучено 2 кг наркотиків. Однак Білоруських нібито уклав угоду з владою: він не підтримує політичні протести, йому "скидають" термін. Наскільки такі твердження правдиві, поки не відомо.

Нагадаємо, величезну популярність Тіма Білоруських принесли композиції "Незабудка", "Витаминка", "Мокрые кроссы" та інші.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Харківській області поліцейські ліквідували 7 підпільних нарколабораторій, вилучивши понад три тонни наркотиків.

Також на порталі можна дізнатися, чому в Амстердамі заборонили продавати легкі наркотики туристам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини