Стало відомо, чому українська ведуча Тодоренко зрадила Батьківщину

Для української ведучої відомої за проектом «Орел і решка» Регіни Тодоренко кар’єра завжди була на першому місці, про це в подкасті «Про війну» повідомив її колишній колега Андрій Бєдняков, передає портал «Коментарі»

Як повідомив Бєдняков, що ще до повномасштабного вторгнення Росії, він відмовлявся від участі у спільних проектах з Регіною Тодоренко. За його словами, вже тоді він розумів, що для неї гроші, кар’єра та слава є на першому місці. Як стверджує Бєдняков, заради них Тодоренко була готова навіть "переступати" через людей.

Саме тому, каже ведучий, коли Тодоренко переїхала в Росію і розпочала там роботу, він не здивувався. За його словами, на жаль, українка більше любить гроші, ніж свою Батьківщину.

При цьому Бєдняков відзначив, що зрадники, які у час війни переїхали в Росію, не можуть зрозуміти, що за цей час всі в країні змінилися, і їх ніхто не чекатиме тут. Більше не буде так, як колись, додав український ведучий.

Бєдняков припустив, що таких зрадниць як Тодоренко чи співачка Ані Лорак просто б закидали в Україні яйцями.

Нагадаємо, одеситка Регіна Тодоренко виїхала в Росію і стала там ведучою шоу "Руссо-Экспрессо". Вона їздить російськими містами та вихваляє, які вони красиві. Наприклад, Сочі вона назвала "російською Рів'єрою", а Астрахань південною Венецією та ікорно-кавуновою столицею Росії. В Україна ж відзначили, що Тодоренко опустилася до того, що приймає участь у пропагандистських шоу, оскільки розповідає росіянам про те, які вони круті, на відміну від "загниваючого" Заходу.

Після довгого мовчання про війну Росії проти України, вона все ж висловилася з допомогою цитати російського історика Дмитра Лихачова, в якій вказано, що треба бути патріотом, а не націоналістом. В цитаті йде натяк на так звані "братні народи". При цьому на першу річницю масштабного вторгнення Росії Тодоренко влаштувала у своєму Instagram "розбір гардероба".

Також "Коментарі" розповідали, що Тодоренко заявила, що їй би дуже хотілося приїхати в рідну Одесу, щоби погуляти.