Українського нардепа запідозрили в "уколах краси"

Микола Тищенко після ботоксу став зіркою мемів

Люди у соціальних мережах активно обговорюють видимі зміни у зовнішності відомого ресторатора та народного депутата Миколи Тищенка. Користувачі запідозрили нардепа у використанні “уколів краси”.

На одному з останніх публічних інтерв'ю передплатники помітили змінену міміку нардепа. Коментатори не соромилися у висловах: один із користувачів написав: "Дякую, що сказали хто це, тому що так морду наколов, що не впізнати навіть". Інші наголошували на його "природній" міміці, порівнюючи Тищенка з голлівудськими акторами після невдалої пластики.




Відомий український музикант Володимир Дантес не втратив можливості пожартувати з змін Тищенка, публікуючи у своєму Instagram фотографії, де Тищенко виглядає майже невпізнанно. Підпис Володимира натякає на "непомітні" зміни та "руку справжнього професіонала".


Фахівці в галузі пластичної хірургії та косметології зазначають, що надмірне використання ботоксу та інших косметологічних процедур може призвести до помітних та іноді небажаних змін.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Український нардеп Микола Тищенко, який прославився своїми неординарними поступками, потрапив у нову скандальну історію. Цього разу народний обранець відзначився своїм коментарем щодо демократії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Микола Тищенко накинувся на ЗМІ . Відомий через скандали нардеп Микола Тищенко накидається зі звинуваченнями на представників ЗМІ, які написали про те, як він мандрував до Таїланду. Як він стверджує, це вони "вибухнули довіру до України від наших потенційних партнерів", з якими депутат нібито вів переговори щодо наказу "вищого керівництва". У соціальних мережах нардеп стверджує, що журналісти нібито оприлюднили фейки та "облажалися", бо "забули головне".